حقوق

1-وظایف قانونی فرزندان پسرودخترپس از مرگ پدر برای پدر(نماز وروزه فوت شدهو...
2-وظایف قانونی فرزندان پسرودختر برای مادر(هزینه
زندگی،بیماری،مسافرت مطابق با نص صریح قرآن وائمه وقوانین کشور)
3-مادردستورات اسلام مثل 1/8ازسهم اعیانی وتطبیق مهر به روز راقبول ندارد ومی گوید اسلام برمن ظلم کرده است.
4-پدرم یک کاسب بود وبیمه بیمه تامین اجتماعی نداشت .ازاو3پسرو2دختر و1مادر بجا ماند.من یک کارمندم وبرادر دیگرم کارگر وبرادر کوچکترم یک کامند است که مغازه پدرم را به او اجاره داده ایم تا امرار معاش کند .یک خواهر خانه دار متاهل ویک خواهر کارمند دارم.
بنده پسر بزرگم برایم نه عروسی گرفتند نه خرجی ونه خانه ایی ونه وامی. هرآنچه ارث بردیم رابه همه خواهران وبرادرانم توسط یک نماینده تام الاختیارکه همه امضا کردیم با شرایطی که در ذیل می آید تقسیم واجرا کردیم. چون پدرم رابیش از همه می شناختم واز همه امورات او آگاه بودم در بستر بیماری در بیمارستان به بنده اظهارداشت: بابا تمام کارهای منوانجام بده .کلا" چون سالها کل کاروحساب وکتاب وسایر مسایل اورا کاملا" آگاه بودم واز رنجش خاطر وگریه های او راجع به یکایک فرزندان وحتی گله ها حتی از خودم نیز آگاه بودم ام او بمن امر کرد وبه بسیاری از دوستان خودش وبنده گفته بود از حسین راضی ام مرا اذیت نکرده وچیزی از من نخواسته .من هم اطاعت امر کردم واز بابت نماز وروزه های قضای پدرم وخمسی که از او میدانم ترک شده جمعا"10میلیون تومان و3 میلیون هم خمس را از کل حساب گفتم کسر شود وسهم مبارک امام قاطی پول فروش خانه نشود. پول نقد ایشان کلا"مبلغ قابل توجهی نبود.وهرچه بود قانونی تقسیم شد.مثل پول پس انداز در بانک . چیزی جداگانه مثل ماشین وچون پسر بزرگتر فقط اموالی را به نام (حِبوَه) از قبیل سجاده، شمشیر و اسب سواری و... را از پدر ارث می برد و دیگر فرزندان محروم هستند در آن اموال باید پسر بزرگتر نماز قضای پدر را هم به جا آورد.

ضمن اینکه پسر بزرگ تر خانواده، اگر علم به قضای نماز پدر دارد، یا پدر وصیّت کرده که چه اندازه نماز قضا دارد، خواندن نماز قضای پدر بر او واجب است، والا وجوبی ندارد.

بنده برای مادرم علاوه بر حقوق قانونی شرعی وعرفی مثل مهریه و1/8 از فروش منزل ای کارهارا انجام دادم که علی رغم مخالفت 2 تن ازخواهران وبرادرانم آنرا اجراکردم.
الف : ازمحل درآمداجاره مغازه پدرم معادل حقوق یک نفر مستمری بگیر تامین اجتماعی حقوق برقرار کردم.
ب : مبلغ 10میلیون تومان از بابت بیماری ومرگ در یک حساب بانکی برایش پول ذخیره کردیم.
ج : مبلغی حدود 5 میلیون تومان هم برای خودش پول نقد قراردادم .
د : بنا به خواست ایشان یک باب منزل به طور مشترک باخواهر مجرد خریداری کردم.بین وراث شرط شد به میزانی که سهم گذاشته اند سند دریافت کنند.مادر میگوید میترسم پس از مرگ من دخترمجردم دچار مشگل شودووراث سهم خودراازاوبخواهند.ومی گوید من میخواهم سند به نام خودم باشد.اما وراث اعلام می کنند تاشمازنده هستی هرچندبار که خانه عوض کنی وبخری ما آمادهایم اماسند به نام شما نمی زنیم.و فردا هم بی غیرت نیستیم اما مگر شمااز فردا خبردارید شاید فردا همه ما مردیم ومساله ذبین بچه های ما می ماند وعمه شان.
یک دلیل ان وجود یک برادر ناتنی از مادر یکی از پدر جدا ودیگری برادر کارگری که موجی است وهر لحظه به دلیل بیکاری وبی پولی خواهان پول است وهردو اینها هم از مادر ارث خواهند برد.حال مادر بنا به پیشنهاد شخصی شکایت کرده وخواستار اجرت المثل شده است و3تن از فرزندان قبول ندارند.
و میگویند اگر قرار باشد برویم دردادگاه 30میلیون نقدبدهیم پس کل حساب را جدا می کنیم خانه راهم می فروشیم ودیگر حقوق هم نمی دهیم به جای آن سهم ایشان از مغازه را هم حساب می کنیم وتسویه می کنیم ایشان با پولش هرکاری می خواهد بکند. خدا وکیلی بنده باید چه کنم؟؟؟!!! تاهم دل مادر را داشته باشم وهم دل وراث را وهم عدالت وهم رعایت حقوق همگی وراث را.باسپاس وتشکر فراوان وارزوی توفیق الهی

اضافه کردن دیدگاه جدید

کد امنیتی
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.